Tijdens de "14e Five-Year Plan" -periode, Ningxia afgerond ten minste 25 "drivers home"

Tijdens de "14e Five-Year Plan" -periode, Ningxia afgerond ten minste 25 "drivers home"

Op 2 december Hebei vrachtwagenchauffeur Cao Junjun opende de auto in de Ningxia Expressway Meester Zhuang Service Area, en waste zijn gezicht in het verzorgingsgebied "The House".

Hij wordt vaak uitgevoerd in Ningxia Hebei, die reeds gewoonten hier.

Het is duidelijk dat Ningxia plannen voor de bouw van ten minste 25 "driver woningen" tijdens de "14e Five-Year Plan" -periode en de invoering van de overeenkomstige subsidiebeleid.

Sinds dit jaar, om te laten het verleden drivers "drink warm water, eten warm rijst, was een warm bad, slaap een stabiel", de Autonome Regio ministerie van Verkeer is nauw aan bij de economische industri?le lay-out en de korte weg, kenmerken crossover vervoer voertuig, vertrouwen op hoge snelheid bestaande faciliteiten zoals weginrichting, tankstation, logistiek park, de snelheid van de bouw lay-out van "thuis van de bestuurder".

In een interview, is geleerd dat de Autonome Regio ministerie van Verkeer geeft 100.000 yuan van de eenmalige bouw subsidies voor opname in het beheer, in overeenstemming met de voorwaarden, en door middel van acceptatie door middel van acceptatie en de werking subsidies van 50.000 yuan per jaar, en volledig het stimuleren van het enthousiasme van de exploitanten.

Focus op de auto is het moeilijk om te parkeren, de douche is moeilijk, zoals toilet, etc.

"Free truck driver biedt 5 diensten zoals toilet, wasplaats, badkamer, rust, koken, enz., Kan het oplossen van de dringende behoeften van vrachtwagenchauffeurs bad, wasserette, rust, effectief voor vrachtwagenchauffeurs, doen een goede baan." De betrokken persoon die verantwoordelijk is voor het ministerie van Verkeer van de autonome Regio zei, vooral in de "home bestuurder" "driver’s House" in de nationale kofferbak tankstation, wat handig is voor de chauffeur om te profiteren van het tanken tijd om een eenvoudige maaltijd te maken .

Op dit moment heeft Ningxia gebouwd 9 "driver homes" en gearchiveerd in "home bestuurder" App en applets, en de vrachtwagenchauffeur kan worden geplaatst, en de service project door "Driver House" is beschikbaar. In de afgelopen jaren heeft het ministerie van autonome regio streeft naar verbetering van de weg vrachtwagenchauffeurs, het verminderen van vrachtwagenchauffeurs operationele kosten, en de afgifte van een aantal beleidsmaatregelen om goederenvervoer over de weg bestuurders te verbeteren van de effici?ntie. Het is 1. 1,3 miljoen yuan per jaar, en de manier waarop de overheid de aankoop dienst wordt genomen vrije voortgezet onderwijs voor goederenvervoer over de weg beoefenaars uit te voeren; het economische voordeel van het platform actief te spelen, te introduceren netwerk vracht management methoden, en de verbetering van het inkomen van goederenvervoer over de weg beoefenaars.

(Reporter Zhao Lei) (Editor: 梦 婕, Jia Ru) Sharing laten meer mensen zien de aanbevolen lezen.